Граѓаните до пратеникот од СДСМ: Дали на изборите Вие и вашите роднини во Струга гласавте за платформата од Тирана?

Граѓаните му се обратија на пратеникот  Митревски.Граѓаните преку социјалните мрежи го прозваа пратеникот на СДСМ од Струга, Јован Митрески, да одговори дали тој и неговите роднини во Струга на изборите гласале за платформата од Тирана.Граѓаните преку социјалните мрежи го прозваа пратеникот на СДСМ од Струга, Јован Митрески, да одговори дали тој и неговите роднини во Струга на изб

Пронајдете не на следниве мрежи: