Граѓаните до Заев: Маските паднаа, откажете се од платформата

-Таа маска е видлива и нема да помине, порачаа граѓаните.Граѓаните на денешниот масовен протест на Граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА носат маски во своите раце како симболика дека Зоран Заев сака да направи маска и на мала врата да ја протне тиранската платформа, со која се предвидува разнебитување и редефинирање на Република Македонија.

-Таа маска е видлива и нема да помине, порачаа граѓаните.
Единствен потребен чин е јавно и јасно безусловно отфрлање на тиранската платформа. велат од иницијативата ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА.Граѓаните на денешниот масовен протест на Граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА носат маски во своите раце како симболика дека Зоран Заев

Пронајдете не на следниве мрежи: