Грција се најде на листата на опасни држави

Loading...

Грција се наоѓа на листа меѓу опасните држави во светот, пишува „Бизнис инсајдер“.Во листата што беше објавена денеска, се вклучени држави кои се безопасни и држави кои Британците треба да избегнуват да ги посетуваат поради безбедноста.
На листата, Грција се наоѓа меѓу државите како Колумбија, Украина, Тунис и Турција.
Класификацијата е направена на база на податоци за криминал и извршени терористички напади.Во листата што беше објавена денеска, се вклучени држави кои се безопасни и држави кои Британците треба да избегнуват да ги посетуваат поради безбе

loading...