ГРЦИТЕ НАВРЕДЕНИ ОД ПРОДИЏИ: „Македонија е Грција, прочитајте добро факти““

Loading...

По завчерашниот спектакл кој британска група The Prodigy го приредија во Охрид и на кој присуствуваа фанови од цела Македонија, но и од државите ширум светот, тие на својата фан страна обајвија фотографија од концертот.Тие напишаа: „Оган. Продиџи во живо во Македонија“.
Набргу потоа фановите од Грција се јавија со рекација и коментари како : „Мислиш Скопје, Македонија е Грција“, “Прочитајте добро факти“.
Тие напишаа: „Оган. Продиџи во живо во Македонија“.
Набргу потоа фановите од Грција се јавија со рекација и коментари како : &b

loading...