Грчкиот селектор: „Македонија е опасна, го има Кире Лазаров“!

„Знаевме дека ќе имаме тешка задача, кој и да ни беше противник. Македонија има опасна репрезентација и го има Кире Лазаров.“Ќе треба да бидеме максимално сконцентрирани и многу силни за да извлечеме нешто од овие две средби“ вели селекторот на Грција, Ѓорѓос Кравакис.
Од друга страна, капитенот на грчката репрезентација, Алексис Алванос внесува самодоверба во изјавата…
Повеќе на:sport365.mk
 Ќе треба да бидеме максимално сконцентрирани и многу силни за да извлечеме нешто од овие две средби“ вели селекторот на Грција, Ѓорѓос Кравак

Пронајдете не на следниве мрежи: