Грешката на Заев во Бугарија ќе добие фактура

Loading...

Грешката на #Заев во Бугарија ќе добие фактура на наредни избори. Фактурата за наплата ќе му ја врачи лично МАКЕДОНСКИОТ народ #СтараНародна
Грешката на #Заев во Бугарија ќе добие фактура на наредни избори. Фактурата за наплата ќе му ја врачи лично МАКЕДОНСКИОТ народ&nbs

loading...
Loading...