Гробарите и Делиите договориле масовна тепачка во Белград

Во Белград Гробарите и Делиите договориле групна масовна тепачка која ќе се случи на сплав, известува српски Телеграф.
Полицијата се обидувала да ги открие причините за нападот на Урош Аврамовиќ, еден од водачите на навивачката група Хиени, а при тоа добила информации дека веќе е договорена меѓусебна тепачка на навивачите на Црвена Ѕвезда и Партизан, Делиите и Гробарите.
Тепачката треба да се случи на сплавот Фристајлер, кој е во сопственост на Александар С, навивач на Партизан.
Инаку, неодамна во сплавот на Александар С. имаше поставено експлозив.Во Белград Гробарите и Делиите договориле групна масовна тепачка која ќе се случи на сплав, известува српски Телеграф.

Пронајдете не на следниве мрежи: