Грозоморно: Тајните соби на Гадафи каде принудувал тинејџери да бидат негови сексуални робови

Loading...

Грозни гинеколошки соби на полковникот Гадафи и секс комора каде силовал девојчиња и момчиња на возраст од 14 годиниКако жртви на Гадафи се вклучуваат стотици тинејџерки кои, во текот на неговото 42-годишно владеење, биле тепани, силувани и принудувани да бидат негови сексуални робови. Сега, за прв пат, просториите на Гадафи се отворени.

Тие располагаат со спална соба (во средината), украсени во стилот на 70-тите години со кафеави ѕидови и брачен кревет. Целосно опремени со гинеколошки апарати, сместени во еден од двата кревети и проверени за СПБ пред тие да бидат пратени кај диктаторот, каде што на младите девојки им бил правен абортус во случај да забременат.
Како секс робови биле искористувани и момчиња, кои ги чувале женски чувари. Жените – војници морале да ги заштитат вратите и тие морале да ги вратат своите жртви назад, внатре кога тие се обидувале да избегаат. Како жртви на Гадафи се вклучуваат стотици тинејџерки кои, во текот на неговото 42-годишно владеење, биле тепани, силувани и принудувани да бидат н

loading...
Loading...