Груевски цел ден им помагаше на жителите на Стајковци

Жители на Стајковци објавија фотографии како претседателот на ВМРО- ДПМНЕ Никола Груевски во текот на целиот ден непосредно им помагал во расчистув

Пронајдете не на следниве мрежи: