Груевски ќе присуствува на објавувањето на нова германска инвестиција

Loading...

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денеска ќе присуствува на настанот каде ќе биде објавена одлуката за инвестирање на германската компанија STS TEXTILES.Настанот ќе се одржи во Клубот на пратеници со почеток од 13:00 часот.Настанот ќе се одржи во Клубот на пратеници со почеток од 13:00 часот.

loading...
Loading...