Груевски: Неприфатливи се предлозите за специјални одделенија

Loading...

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски по барање на новинарите да ги коментира предлозите на специјалната јавна обвинителка Катица Јанева за законски измени меѓу кои за формирање специјално одделение во МВР и во судството, како и продолжување на рокот на СЈО, потенцира дека тоа е надвор од Пржинскиот договор.За нас тоа не е прифатливо, дециден е лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски кој денеска беше во посета на општините Долнени и Ропотово при што изврши увид на градежните активности на неколку инфраструктурни објекти.За нас тоа не е прифатливо, дециден е лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски кој денеска беше во посета на општините Долнени и Ропотово при што извр

loading...