Грузиски академик тврди: Крвта како УСБ „снима“ сѐ што мислиме

Loading...

Крвта е проводник на душата. Затоа не е случајно што во некои религии е забранета трансфузија, бидејќи има опасност од расцеп на личноста и од тоа луѓето да бидат обземени од темни сили, соопштува esoreiter.ru.Руското издание пишува дека се откриени нови групи крв – „Ленџерис“ и „Џуниор“ и цитира научници кои предвидуваат дека наскоро крвните групи треба да станат 15.
Според мистиците, местата на кои е пролеана човечка крв, се опасни за луѓето таму.
Некои веруваат дека душата се враќа таму каде што човекот го загубил животот.
Многу христијани веруваат дека ако на 19 септември ја посетат катедралата во Неапол, каде се чува крв од великомаченикот Св. Јануариј можат да се излечат од секакви болести.
Узбекистанскиот писател и исцелител акад. Мирзакарим Норбеков, тврди дека во крвта има посебен феромон кој како УСБ „снима“ сè што мислиме, велиме и доживуваме.
Затоа, за да сме здрави, треба да ја исчистиме својата свест, никогаш да не посакуваме зло на ближниот и да веруваме во доброто.Руското издание пишува дека се откриени нови групи крв – „Ленџерис“ и „Џуниор“ и цитира научници кои предвидуваат дека наск

loading...