Гвинет Палтроу: Орален секс за мир во куќата

Loading...

Штом го видиш, веднаш покажи му дека го сакаш и орално задоволи го, и советувала актерката на својата пријателка.
Гвинет Палтроу доживеала непријатна ситуација кога гостувала кај Челзи Хедер, водителката прераскажувала еден од љубовните совети кои глумицата и ги дала на својата пријателка.
„Пријателката ни раскажа како се скарала со мажот и сакала да го удри. Викала на него кога дошла дома, но Гвинет и советувала нешто друго“- зборувала Челзи во емисијата.
„Што и да планираш да направиш, кога ќе дојдеш дома направи го спротивното. Штом го видиш веднаш покажи му дека го сакаш и орално задоволи го“- бил советот кој Гвинет и го дала на пријателката.Штом го видиш, веднаш покажи му дека го сакаш и орално задоволи го, и советувала актерката на својата пријателка.

loading...