Хакер го откри креаторот на страницата за ФБ дро*и: Ги одмаздив своите другарки!

Loading...

Нив четири ми се пожалија дека некој ги објавил нивните фотографии. Замислете како се чувствуваа. Едната од нив ми е многу добра пријателки и ја сакам, раскажува М. Н. Од Тузла, кој во хакерските кругови е познат како SwaBo1337.Инаку, тој е основач на групата United Bosnian Hackers.
Не му требаше многу време да стапи во контакт со неговиот некогашен колега, кој воедно е и основач на страницата. „Кога го прашав зошто го прави тоа, тој ми рече: Па јас не ни знам кој е на фотографиите, други луѓе ми ги праќаат сликите, а јас само ги објавувам.“
-Мислам дека Ренато сака да привлече внимание, само тоа. Го познавав Ренато, кој инаку го користи лажниот профил Јосип Мамиќ, бидејќи подолго време се занимававме со истата работа, хакирањето. Подоцна малку се оддалечивме, јас го основав United Bosnian Hackers, а тој премина на игрици, раскажува М. Н.
-Не, никого не го интересира какви се девојките на фотографиите. Тоа е нивна работа и со тоа не сакам да кажам ништо лошо, само зборувам воопштено, завршува М. Н.Инаку, тој е основач на групата United Bosnian Hackers.
Не му требаше многу време да стапи во контакт со неговиот некогашен колега, кој вое

loading...
Loading...