Халид Бешлиќ итно опериран

Loading...

Халид Бешлиќ итно опериранПознатиот пејач Халид Бешлиќ е итно опериран во Словенија. Како што пишува Аваз, пејачот не открива од што бил опериран, но кажува дека се чувствува одлично, и дека веќе е на нозе.
– Се опоравувам, уживам до море, наскоро ќе ја продолжам и турнејата, изјавил тој.Познатиот пејач Халид Бешлиќ е итно опериран во Словенија. Како што пишува Аваз, пејачот не открива од што бил опериран, но кажува дека се чувствув

loading...
Loading...