Хаос на бензиска – БЕСЕН БИК на Лукоил

Loading...

– Прво го сретнав на автопат како неколкумина трчаа по него. Застанав да полнам гориво и кога бев на каса бикот стигна до пумпата. Прво се обидуваш

loading...
Loading...