Хаос на Филипини: 10 мртви, повеќе од 60 повредени…

Loading...

Експлозија на преполн пазар во Филипини.Експлозија на преполн пазар во Филипини.
Портпаролот на претседателот Ернесто Абелја изјавил дека повеќе од 10 лица се починати а повеќе од 60 повредени.
Исто така до населението се апелира да остане во своите домови, а кафулињата да се затворат. Експлозија на преполн пазар во Филипини.
Портпаролот на претседателот Ернесто Абелја изјавил дека повеќе од 10 лица се починати а повеќе од

loading...