Хаос на Интернет: Продолжува војната помеѓу Сораја и Станија!

Loading...

Што можете да очекувате од личност која ги праќаше своите слики по порно сајтовите и во јавноста ги пласираше фотографиите на кои најразлични момци ја полеваат гола во када. Нека ме остави на мир и нека ми се тргне од грбот- кажува Вучелиќ.Откако Станија ја обвинила Сораја дека шири лаги дека Филип Панајотовиќ бил со неа, Сораја открила дека нејзината нејзината соперничка орално го задоволувала нејзиниот другар Матија. Станија најавува тужба, а Сораја порачува да и се тргне од грбот, бидејќи после „пу*ење нема каење“.

Сораја на ова врати вака…

 
До каде ли ќе оди оваа војна???Откако Станија ја обвинила Сораја дека шири лаги дека Филип Панајотовиќ бил со неа, Сораја открила дека нејзината нејзината соперничка орално го за

loading...
Loading...