Хаос на свадба! Полицијата ги растерала гостите поради галамата, НЕВЕСТАТА ИЗБЕГАЛА, а младоженецот…

„Дојдоа, наводно, по некоја пријава за галама. Тоа го сторил некој злонамерен, да ми ја расипе среќата, а комуналната полиција ми напиша казна и ми ја забрани свадбата и соседите си заминаа“, вели очајниот младоженец.Бограѓанинот Милан М. За соседството сакал да приреди веселба на полјана во Блок 64, но некој се пожалил на буката, па полицијата ја прекинала веселбата, а кога пристигнала невестата со семејството го затекнала само расплачениот младоженец, се налутила и не сака повеќе ништо да слушне за него!
„Сакав со сите да ја споделам својата среќа. Затоа организирав свадба на полјана во Блок 64
на Нов Белград и ги повикав сите соседи да дојдат, а погароци забранив. Сакав сите да се опуштиме и убаво да се забавуваме, да ја усреќам својата сопруга, која ја чекав цел живот“, вели Милан, и додава дека се пропаднало за една вечер и дека неговата невеста повеќе не сака ни да чуе за него!
Според пишувањето на белградските медиуми свадбата започнала во саботата навечер, а за еден час дошле околу стотина луѓе, пиење и храна имало во изобилство, свирела музика, соседите навирале и се очекувало свечено пристигнување на невестата, но наместо неа дошла полицијата.

 
„Дошле, секако, по пријава за бука. Тоа го сторил некој злонамерен, да ми ја расипе среќата, а комуналната полиција ми пиша казна и ја забрани свадбата и соседите си заминаа“, вели очајниот младоженец.
За работата да биде уште полоша, невестата која е помлада од младоженецот осум години пристигнала по полицијата, а ја дочекал хаос.

„Се откажа од се, не сака повеќе ни да ме слушне ни да ме види. Страшно е посрамена“, вели тој.Бограѓанинот Милан М. За соседството сакал да приреди веселба на полјана во Блок 64, но некој се пожалил на буката, па полицијата ја прекинала весе

Пронајдете не на следниве мрежи: