ХАОС во Скопје: Цело семејство во масовна тепачка

Цело семејство учествувало во тепачка во Скопје.На 10.06.2016 година околу 23:00 часот во Скопје, на ул.„Вашингтонска“, додека Н.Е.Х.(50) седел во неговиот дом заедно со неговата сопруга Л.Х.(46) и неговиот син Х.Р.(18), дошол неговиот сват Х.И. со неговиот син Х.И., кои без повод и причина почнале да го удираат со тупаници.
При нападот Х.И. со палка го удрил во пределот на раката и вратот, а додека неговиот син Х.И. со метален предмет го удрил во пределот на грбот. Во истиот момент од домот излегле и браќата Х.Н. и Х.И., по што и тие биле нападнати од страна на таткото и синот со предметите кои ги држеле во рака, по што физичкиот напад продолжил и на улицата. Поради предизвикан страв, сопругата на Х.Р. со нивното бебе избегала кај соседите да побара помош.
Причина за настанот според кажувањето биле се нерасчистени семејни односи. Се преземаат мерки за целосно расчистување на случајот.На 10.06.2016 година околу 23:00 часот во Скопје, на ул.„Вашингтонска“, додека Н.Е.Х.(50) седел во неговиот дом заедно со неговата сопр

Loading...