Хаштагот SlaboSoros ги разгневи левичарите

Loading...

Хаштагот #slabosoros кој започна да се користи масовно на Твитер ги разгневни левичарите…. 
Веројатно многу погодени, веднаш започнаа да се собираат по локалните штабови па по партиска директива започнаа со своето агресивно „истерување на правда“.
Па, така Сорос Сити Слабичерс започнаа со плукање, но за жал изгледа како и вообичаено организацијата и овој пат попуштила.
Не можејќи вербално да излезат „на крај“ заслужено го добија името Сорос Сити Слабичерс.

 
Многу биле моќни на Твитер, но со оглед на она што можевме да го видиме дури и оние кои се платени за плукање по Твитер од Сорос и СДСМ не се покажаа баш најдобро.
Во продолжение погледнете ги твитовите: 

 
Веројатно многу погодени, веднаш започнаа да се собираат по локалните штабови па по партиска директива започнаа со своето агресивно

loading...
Loading...