Хелена Роза повторно „напаѓа“: Селфито кое ги полуде Македонците!

Селфито на Хелена Роза ги полуде мажите. Имено, таа го направи своето прво селфи и секако веднаш го сподели со своите фанови.
А ова селфи е дефинитивно рај за машките очи.
 Имено, таа го направи своето прво селфи и секако веднаш го сподели со своите фанови.
А ова селфи е дефинитивно рај за машките очи.

Пронајдете не на следниве мрежи: