Хелена Роза сепак нема силикони на задникот?

Loading...

Популарната старлета Хелена Роза која во студиото на Дац вонредно работи изјави дека не го подигнала својот задник со силикони.
Таа реши да пропее, па работи во студиото на Дац за песната која сеуште не сака да каже како се вика.
Погледнете ги фотографиите и заклучете сами дали Хелена има силикони на задникот или сепак ја кажува вистината.

 
Популарната старлета Хелена Роза која во студиото на Дац вонредно работи изјави дека не го подигнала својот задник со

loading...