Хит играта на Гугл го побудале светот: Ве предупердуваме, доколку почнете да играте нема да можете да престанете

Дури и  доколку   цртањето никогаш не ви била јака страна, ви  гарантираме дека со оваа игра  добро  ќе се забавувате.Се работи  за креацијата на Гугл во која вештачката интелигенција  се обидува да погоди што  сте нацртале, а зададени  ви  се 6 поими и  за секој имате 20 секунди за со  маусот на екранот  од компјутерот или со  прстот на телефон да нацртате што повпечатлив цртеж.

Софтверот  погодува што  сте нацртале. Препуштете ѝ се на забавата и  испробајте ја апликацијата  на страната “Quick, draw!”.
Се работи  за креацијата на Гугл во која вештачката интелигенција  се обидува да погоди што  сте нацртале, а зададени  ви 

Пронајдете не на следниве мрежи: