ХИТ: Писмо од Дедо Мраз им ги „скрши срцата“ на овие деца

Како да се дисциплинираат непослушните деца кога методите за воспитување не помагаат? Една мајка од Велика Британија доби интересна, можеби и малку сурова идеја…Имено, таа на своите деца им напишала писмо во кое се потпишала како Дедо Мраз. Подоцна ги снимила нивните реакции, а видеото стана хит.
На синот Тајлер (8) и ќерката Фреја (4), им напишала дека „Дедо Мраз ги набљудува веќе две недели и дека ќе се најдат на неговата црна листа поради нивното однесување.“
-Не бевте добри деца. Меѓусебно се карате и не се однесувате убаво. Навистина ме разочаравте – стоеше во писмото. Но, сепак, таа им дала 13 дена да се поправат. Ако успеат во тоа, тие ќе добијат подароци за Божиќ.
На видеото се гледа дека децата се тажни и вознемирени од пораката.
-Не може да бидеме на листата на непослушни деца – рекла Фреја, додека нејзиниот брат со треперлив глас го читал писмото, а на крај се расплакал.

Тој рече дека не е виновен што неговата сестра постојано го нервира.
Лора Кол, која некои можеби ќе ја наречат дека е сурова мајка, рекла дека писмото имало ефект и дека децата брзо се поправиле, сѐ со цел да го задоволат Дедо Мраз, пишува Daily Mail.
Имено, таа на своите деца им напишала писмо во кое се потпишала како Дедо Мраз. Подоцна ги снимила нивните реакции, а видеото стана хит.
На

Пронајдете не на следниве мрежи: