Хит: Жена измислувала болести за Брзата помош бесплатно да ја вози

Loading...

Жена е обвинета од полицијата во Јужна Каролина, дека во повеќе наврати се преправала дека е болна и повикувала брза помош за бесплатно да биде возена.
Одри Фергусон живее на околу 80 километри одалеченост од градот Чарлстон.
Па брзата помош е повикана околу 100 пати од домот на 51 годишната жена, и тоа од јануари 2005 години.
Службениците започнале да се запрашуваат која е природата на повикот. Па директорот вели- Таа очигледно не користела за превоз, а државата морала да плаќа за тоа.
Додал дека секој повик чини 425 долари плус 5 долари по километар- што е платено од здравственото осигурување.
Уапсена е кога во април повикала повторно помош, па брзата помош ја известила полицијата. Ја земале ја пренеле во болница и кога рекла дека се чувствува добро била уапсена.
Обвинете е за злоупотреба на брзата помош и лажен повик.Жена е обвинета од полицијата во Јужна Каролина, дека во повеќе наврати се преправала дека е болна и повикувала брза п

loading...