ХИВ позитивен студент имал незаштитен секс со најмалку 30 девојки!

Loading...

Студент криел дека е заразен со ХИВ – вирусот и имал секс со најмалку 30 девојки.Поранешниот студент Мајкл Џонсон (21) од Линденвуд Универзитетот во Мисури, знаејќи дека го носи ХИВ вирусот имал сексуални односи со најмалку 30 девојки. 

Минатата недела полицијата пронашла во неговиот лаптоп 32 видеа од Џонсон како има незаштитен секс за период од 4 месеци. 
Девојките воглавно биле од факултетот или ги запознавал онлајн. Понатамошната истрага ќе покаже колку се вкупно заразени од смртоносниот вирус. Поранешниот студент Мајкл Џонсон (21) од Линденвуд Универзитетот во Мисури, знаејќи дека го носи ХИВ вирусот имал сексуални односи со најмалку 30 д

loading...
Loading...