Хорор: Ја закопал бабата во дворот за да и ја зема пензијата

Loading...

Жител на Ниш, Србија осомничен е дека тајно ја погребал својата баба на 16 јануари оваа година. 9 месеци подоцна, нејзиното тело во овоштарникот на соседот го откопале животни.Како што информираат српските медиуми, внукот на ваков чекор се решил откако не успеал да постигне писмен договор со својата 83 годшна баба, по нејзината смрт, куќата во која живееле заедно, да му остане во наследство, па се плашел од можноста да се јават повеќе наследници.
Еден ден кога се вратил дома, ја забележал бабата мртва. Ја завиткал во јорган и ја закопал во овоштарникот. Бидјеќи било студено, а земјата била замрзната, не можел да ископа подлабок гроб, па телото го ископале животните.
Во меѓувреме, својата баба ја пријавил како исчезната а давал огласи и во локалните нишки медиуми. За целиот период,  редовно ја зимал нејзината пензија.
Полицијата му поднела кривични пријави по неколку точки, а обдукцијата на остатоците од телото покажала дека не станува збор за насилна смрт.
Извор: MKD-newsКако што информираат српските медиуми, внукот на ваков чекор се решил откако не успеал да постигне писмен договор со својата 83 годшна баба, по неј

loading...
Loading...