Хорор: Киднапирале девојка, ја држеле во кафез и сакале да им роди дете!?

Loading...

Џоел Локвуд (30) беше спасена од хоророт кој го доживувала два месеци. Локвуд исчезнала на 9 јули 2014 година, кога Рики Хаус (37) ја грабнал, соблекол и така гола ја врзал во дрвен кафез во американската држава Индијана.Хаус живеел со сопругата Кендра Тали (44), а грабнатата девојка ја третирале како свој роб. Една вечер во посета им дошол поранешниот сопруг на Кендра, на кој таа му се пофалила дека држи девојка во кафез.
Тој го видел кафезот, кој не бил поголем од еден метар, во кој се наоѓала жена со ланец за кучиња, која била облечена само во маичка. Не ја пуштале ниту да врши нужда надвор од кафезот, а ја хранеле со остатоците од ручекот.
Рики често ја злоставувал и силувал. Тие ја пуштале само за да им подготви ручек и да им ја исчисти куќата.
Хигс ветил дека ќе ја спаси и наредната вечер дошол по неа.
После кратката тепачка и закана со пиштол, тој успеал да ја ослободи девојката и повикал полиција.Хаус живеел со сопругата Кендра Тали (44), а грабнатата девојка ја третирале како свој роб. Една вечер во посета им дошол поранешниот сопруг на Кен

loading...
Loading...