Хорор мајка: Го изгладнела детето до смрт и го чувала лешот за детски надоместок!

Англичанката Аманда Хутон (43) го изгладнувала своето синче до смрт, а потоа живеела со неговото мумифицирано тело за се уште да добива детска издршка!Четиригодишниот Хамзах Кан е практично убиен во Бредфорд од сопствената мајка на најужасен начин!
Сиротото дете било толку изгладнето што, во моментот кога било најдено неговото безживотно тело, се уште било облечено во облека наменета за бебиња од три до шест месеци. Тој тогаш имал четири години.
Кога мајката, инаку алкохоличарка, се вратила дома од работа, го нашла нејзиниот син на работ на смртта! Таа не повикала брза помош, туку испорака на храна – нарачала пица!

Телото на детето е најдено по неколку години. Властите забележале грозна смрдеа што доаѓала од спалната соба на Аманда Хутон, каде што бил лешот на детето, кој таа го чувала за да добива детски надоместок!
Судењето е во тек, а Аманда е обвинета за некоректна грижа и запоставување на детето, што резултирало со смртен исход. Четиригодишниот Хамзах Кан е практично убиен во Бредфорд од сопствената мајка на најужасен начин!
Сиротото дете било толку изгладнето што,

Пронајдете не на следниве мрежи: