Хорор на автопат: Возач загуби контрола и се заби во шлепер! – ВИДЕО

Честопати возачите се предупредуваат да ја почитуваат сообраќајната сигнализација и да ја прилагодуваат брзината според условите на патот, но некои од нив никако да ја научат оваа лекција.Така и овој возач возеше брзо и диво од една во друга сообраќајна лента, во обид да ги премине возилата пред него. Одеднаш загуби контрола и се заби директно во шлепер кој доаѓаше од спротивната насока.
Од силниот удар, автомобилот се разнесе на делови, а избувна и пожар при што возачот загинал на самото место.
Во продолжение, погледнете го видеото.Така и овој возач возеше брзо и диво од една во друга сообраќајна лента, во обид да ги премине возилата пред него. Одеднаш загуби контрола и се заб

Пронајдете не на следниве мрежи: