Хорор: Шефот ја присилувал службеничката да имаат садо-мазо секс!

Loading...

Службеничката на баварското Министерство за земјоделство долго молчела, но кога веќе не можела да трпи и се обратила на полицијата, каде што го обвини својот шеф дека ја врзувал после работното време, ја тепал со каиш, па и ги прободувал градите со 12 центиметри долга игла.Една службеничка на баварското Министерство за земјоделство го обвини својот шеф дека ја присилувал на брутален садо-мазо секс, со лисици на рацете, каиши и игли – пренесува таблоидот Билд.
Секој петок после работа, шефот ја врзувал и ја присилувал својата службеничка на таков вид секс, а таа го трпела сето тоа поради стравот дека ќе го загуби работното место.
Обвинетиот шеф го негира фактот дека ја присилувал на таков чин и дека има видео кое покажува дека таа уживала за време на еден нивен садо-мазохистички секс. Меѓутоа, Државниот обвинител не го делел истото мислење со него и покренато е обвинение против него.Една службеничка на баварското Министерство за земјоделство го обвини својот шеф дека ја присилувал на брутален садо-мазо секс, со лисици на рацете

loading...
Loading...