ХОРОР: Стајковци гледано од дрон

Дронот на Телевизија Нова го посети и селото Стајковци.Таму направи снимки од кои може да се види колкава е направената штета од невремето кое што го зафати скопскиот регион на 6 август.
Таму направи снимки од кои може да се види колкава е направената штета од невремето кое што го зафати скопскиот регион на 6 август.

Пронајдете не на следниве мрежи: