Хорор видео:Потона амбулантно возило полно со лекари!

Потона амбулантно возило…Голема поплава ја погоди Тузла, а селото Пурачиќ кај Лукавец е целосно под вода.
Возило на Итната помош паднало од камион со кој требало да биде пренесено преку поплавеното подрачје, како би се укажала помош на една пациентка.Возачите и медицинскиот персонал излегле од возилото, а подоцна по нив дошол чамец. 
Погледнете го страшното видео на следната страна:

 
Голема поплава ја погоди Тузла, а селото Пурачиќ кај Лукавец е целосно под вода.
Возило на Итната помош паднало од камион со кој требало да

Пронајдете не на следниве мрежи: