ХОРОР ВО ДОМ НА УЧЕНИЦИ: Другарите и ставиле дрога во пијачката па ја силувале…

На двајца тинејџери Џ.К(16) и С.Ј (18)  им е одреден притвор во траење до 30 дена по налог на судијата од Зрењанин поради сомнеж дека Џ.К силувал а С.Ј се обидел да силува 15 годишно девојче.Девојчето било нападнато во Домот за ученици од средното училиште „Ангелина Гојиќ Гина“. Според нејзните зборови таа била слувана во средината на ноември но случајот го пријавила дури на 9 декември.
Со полициската истрага биле собрани податоци кои укажуваат дека Џ.К на ова девојче и сипал дрога во пијачката и некој афродизијак а потоа брутално ја силувал во својата соба.
Исто така со истрагата било утврдено дека С.Ј (18) жртвата ја држел за рацете и устата  но иако посакувал и се обидувал не бил во состојба да ја силува.
Повеќе детали за ова злосторство кое ја шокирало јавноста нема бидејќи Високото јавно обвинителство, во чија надлежност бил предметот, ниту полицијската управа официјално не се огласиле.Девојчето било нападнато во Домот за ученици од средното училиште „Ангелина Гојиќ Гина“. Според нејзните зборови таа била слувана во ср

Пронајдете не на следниве мрежи: