Хорор во Јагодина: Ја претепал невенчаната сопруга па го запалил станот!

Полицијата во Јагодина уапсила насилник кој брутално ја претепал невенчаната сопруга, а потоа го запалил станот каде живеелеПолицијата во Јагодина уапсила насилник кој брутално ја претепал својата невенчаната сопруга, а потоа го запалил станот каде живееле.
25-годишниот А.М. вчера вечерта предизвикал вистински хорор во Јагодина за својата невенчана сопруга. Тој ја претепал три години постарата девојка која, потоа со своите три малолетни деца од претходниот брак успеала да побегне кај своја другарка. Тие двајца започнале расправија, а тој толку се разгневил, што почнал да ја тепа, а потоа и да се заканува дека ќе го запали станот. 

 
Откако девојката успеала да побегне, нејзината пријателка веднаш го пријавила случајот во полиција. Мајката на три деца ја пренеле во болница, а кога стигнале на местото на настанот виделе како насилникот навистина си го исполнил “ветувањето” и го запалил станот. После овој настан А.М. бил притворен.Полицијата во Јагодина уапсила насилник кој брутално ја претепал својата невенчаната сопруга, а потоа го запалил станот каде живееле.
25-го

Пронајдете не на следниве мрежи: