ХОРОР ВО ЖИВО: Сакала само да се нашминка а и се случило НЕШТО МНОГУ УЖАСНО

Од ова се плаши секоја жена која ја користи оваа алатка!Сијера Хајат на Твитер го споделила со своите следбеници хоророт кој и се случил во текот на шминкањето.
Имено, таа како и секоја друга девојка користи виткач за трепки, па го преживеала она од што секоја жена потсвесно се плаши кога ќе го започне своето ритуално разубавување. Оваа алатка и ги откинала сите трепки!
Погледнете го хоророт во живо!

 
 Сијера Хајат на Твитер го споделила со своите следбеници хоророт кој и се случил во текот на шминкањето.
Имено, таа како и секоја друга дев

Пронајдете не на следниве мрежи: