Хороскоп: Како да го зачините сексуалниот живот?

Loading...

Овен
Ако се најдете во кревет со Овен, очекувајте брз и агресивен секс, исполнет со грубости. Изненадете го со поза која ќе му овозможи длабока пенетрација и апсолутна контрола.
Бик
Сензуален секс. Бавното темпо го воодушевува Бикот. Немојте да ја отфрлите мисионерската поза како досадна и неинтересна, бидејќи токму таа совршено му одговара на Бикот.
Близнаци
Бидете подготвени за секс на брзина. Било каде и било кога. Обожаваат кога времето за секс им е ограничено. „Скокнете му“ кога се подготвува за на работа или пак за пауза за ручек. Обожаваат секс стоејќи…
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Ако се најдете во кревет со Овен, очекувајте брз и агресиве

loading...
Loading...