Хороскоп: Кое е вашето тајно оружје во љубовта и работата?

Loading...

Секој има свое тајно оружје со кое ги заведува љубовните но и деловните партнери…Овен
Тие се директни и дрски. Нивното тајно оружје е:  борба до крај за она што им припаѓа. Упорноста е нивната најсилна особина. Агресивни со голема желба за победа.
Бик
Нивното тајно оружје е упорноста но и желбата да му угодува на партнерот. Често успеваат да ги „прочитаат“ мислите на партнерот. 
Близнаци 
Нивното тајно оружје е комункативноста и толеранцијата.  Зборливи се и секогаш умеат да го „омекнат“ партнерот. Но, ако малку ги слушате а повеќе гледате што прават ќе видите со кого си имате работа. Не сакаат физичка работа.

 
Рак
Нивното тајно оружје е што умеат на секого да му влезат под кожа. Ова се однесува и на љубовните партнери но и на деловните соработници. Знаат со кого како да се однесуваат.
Лав
Нивното тајно оружје е: амбициозноста. Тие сакаат во се да бидат најдобри и први. Парите ги водат во животот, но никогаш поради пари нема да ги прегазат своите ставови.
Девица
Нивното тајно оружје е нивната прецизност и темелност. Има трпение да се занимава со работи за кои другите немаат трпение. Посветеноста секогаш ги води кон успех.

 
Вага
Нивното тајно оружје е што секогаш се подговтени за соработка и се толерантни. Секогаш умеат да ги наговорат другите да го прават тоа што тие го сакаат. 
Шкорпија
Нивното тајно оружје е амбиционоста и желбата за успех по секоја цена. Тие никогаш не се откажуваат. Во љубовта се таинствени и тоа е нивното тајно оружје.
Стрелец
Нивното тајно оружје е прилагодливоста. Можат да прават се, само да не им биде досадно. Идеите им се поважни од материјалната добивка. Сакат авантури.

 
Јарец
Нивното тајно оружје е истрајноста и точноста. Тие никогаш и никаде не каснат. Секогаш ги завршуваат своите работи до крај.
Водолија
 Нивното тајно оружје е енергичноста и брзината. Ако се прашувате кој може да управува со луѓето а да не се постави како авторитет тогаш Водолијата е одговор на вашето прашање.Друштвени се, но може да бидат и ладни и незаинтересирани доколку ги повредите.
Риби
Тајното оружје на Рибите е внимателност. Тие внимателно ги бираат партнерите и соработниците.Овен
Тие се директни и дрски. Нивното тајно оружје е:  борб

loading...
Loading...