Хрватите и Словенците „збеснаа“ по X Фактор

Loading...

Најпопуларното музичко шоу во светот, Х Фактор, се шири во целиот регион. Ако до сега за своите фаворити можеа да гласаат гледачите од Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина и Македонија, од утре вечер, 28 јануари, нив ќе им се придружат и гледачите од уште две земји во регионот, Хрватска и Словенија. И нив, и покрај тоа што немаат свои претставници во шоуто, ги фати Х Фактор лудилото.
Гледачите од Хрватска ќе можат да гласаат по цена од 3 куни (24.16 денари) за порака, а Словенците за 0,49 (30.2 денари) евра.
За тоа време кај сите останати цените на пораките беа многу пониски. Во Босна и Херцеговина пораката е 18.50 денари, во Србија 19.11 денари, а во Црна Гора, која исто така нема свој натпреварувач, пораката е 36.99 денари.
Редоследот на настапите, па со самото тоа и содржините на пораките, се менуваат секој вторник.И нив, и покрај тоа што немаат свои претставници во шоуто, ги фати Х Фактор лудилото.
Гледачите од Хрватска ќе можат да гласаат по цена од

loading...
Loading...