Хрватска со сите свои сили се труди да го спаси Томислав

Хрватска со сите свои сили се труди да го спаси ТомиславХрватска ги користи сите механизми кои и се на располагање, со цел да го спаси киднапираниот хрватски државјанин Томислав Салопек. Поради чувствителноста на ситуацијата владата апелира да не се објавуваат непроверени информации. 
Рокот од 48 часа кои наводно го продолжија терористите во петокот истекува денес. Египетскиот претседател ги активирал сите полициски и воени сили, но нови информации за акцијата нема. 
Повеќе информации очекуваме наскоро. Хрватска ги користи сите механизми кои и се на располагање, со цел да го спаси киднапираниот хрватски државјанин Томислав Салопек. Поради чувствите

Пронајдете не на следниве мрежи: