Хрватска во шок: Агентите на Обама го уништија Аудито на хрватскиот амбасадор во Рим

Loading...

Електронски ураган уништил 50 скапи лимузини за време на поминувањето на обезбедувањето на Барак Обама, меѓу кои се наоѓал и автомобилот на хрватскиот амбасадор чија електроника е тотално уништена.Мистериозна епидемија на дефекти во електронскиот систем на автомобилите ги зафати сите скапи лимузини, а најмногу автомобилите со марка Ауди кои биле паркирани недалеку од улицата во која на 27 март оваа година поминал најбезбедниот автомобил на светот – американскиот кадилак или популарниот „Ѕвер“ во кој што се вози Барак Обама.
За работите да бидат поинтересни, меѓу жртвите се најде и Ауди А6 кој го користи хрватската амбасада во Рим. Имено, утврдено е дека автомобилите со марка Ауди најмногу биле изложени кон ваквите расипувања, бидејќи централата на електронскиот надзор од ова возило е многу осетлива на фрекфенцијата која што ја користи американското обезбедување.
Слична е ситуацијата кога ќе удри гром во близина на автомобил кој што изобилува со многу електроника. Тогаш елекрониката полудува, автомобилот сам од себе се заклучува, се вклучуваат бришачите и се појавува фантомска штета. Тоа исклучиво важи за современите автомобили кои се опремени со радарски, ултразвучни, инфрацрвени и ласерски сензори.Мистериозна епидемија на дефекти во електронскиот систем на автомобилите ги зафати сите скапи лимузини, а најмногу автомобилите со марка Ауди кои б

loading...
Loading...