Хрватската претседателка пред 10 години била двојно послаба

Loading...

Хрватската претседателка пред 10 години била двојно послаба  Претседателката на Хрватска Колинда Грабар-Китаровиќ и денес згледа доста атрактивно, но пред 10 години со својот изглед оставала без здив.
Тогаш била министерка за надворешни работи и европски интеграции.
Погледнете ги овие постари фотографии од неа: 
Претседателката на Хрватска Колинда Грабар-Китаровиќ и денес згледа доста атрактивно, но пред 10 години со својот изглед оставала без здив.

loading...
Loading...