Хрватски свештеник на хауба имал секс со друг маж

Loading...

Полицајците се приближиле на сомнителниот автомобил, но наместо оние кои ги барале, на хаубата од автомобилот наишле на двајца мажи кои имале сексуален однос. Кај Задар се фатени двајца мажи на сред сексуален однос. Тоа и не би била вест ако еден од нив не е свештеник кој по тој повод се обратил на верниците:
„Драги жупјани, не им верувајте кога ви велат дека ме нашле со друг маж во автомобил“ реченицата која минатата недела одекнала во текот на мисата.

Имено, полицајците таа вечер биле во патрола, бидејќи веќе некое време се сомневале во активности на криволовци на тоа подрачје, па поставиле заседа.
Се приближиле на сомнителниот автомобил, но наместо оние кои ги барале, на хаубата од автомобилот наишле на двајца мажи кои имале сексуален однос. Ги привеле поради попречување на јавниот ред и мир.
Мештаните ги шокирала веста за приведениот свештеник. Кај Задар се фатени двајца мажи на сред сексуален однос. Тоа и не би била вест ако еден од нив не е свештеник кој по тој повод се обратил на верниц

loading...
Loading...