Хумана! Лепа Брена одлучила да донира органи!

Таа планира наскоро да се придружи на група за донација на органи.Со оглед на тоа што октомври е посветена на донирање на органи, пејачката веќе следниот месец планира да стане сопственичка на донорска картичка.
„Брена планира да се приклучи на акцијата, бидејќи знае дека на тој начин во јавноста создала позитивен став за овој хуманитарен чин. Таа веќе со пријателите и докторите зборувала на таа темаи е прашање на време кога нејзиниот потпис ќе го стави на донорската картичка.
Таа сака да им помогне на луѓето кои се во критична состојба. Не сака да прави сензација околу тоа, ниту лична промоција“, вели добро известен извор, близок со популарната пејачка.Со оглед на тоа што октомври е посветена на донирање на органи, пејачката веќе следниот месец планира да стане сопственичка на донорска картичка.

Пронајдете не на следниве мрежи: