ХУМАНОСТА ПОБЕДИ: На чичко Љубе повторно му се насмевна среќата

Loading...

На чичко Љубе му се насмевна среќата и благодарение на активистката Наташа Стоилковска тој има пристојна работа и комплетно нов изглед.„За овој добар човек денеска се случи чудо, а за сите нас голема радост и среќа“ – сподели на социјалните мрежи Наташа Стоилковска познат активист за заштита на животните.
Добриот чичко Љубе ќе работи како чувар на Lounge Bar Katana, ќе има редовен оброк и ќе биде осигуран.
Секоја чест за Наташа Стоилковска и уште неколку хумани лица, а на чичко Љубе му посакуваме среќа во новиот живот.„За овој добар човек денеска се случи чудо, а за сите нас голема радост и среќа“ – сподели на социјалните мрежи Наташа Стоилковск

loading...
Loading...