Хурем ја кажа вистината зошто „избегала“ од Сулејман!

Loading...

Актерката Мерјам Узерли која на нас ни е добро позната по својата улога на Хурем во серијата „Величенствениот“, наводно ја напуштила серијата од друга причина, а не од психички проблеми, како што претходно беше соопштено во јавноста. 
Според новите шпекулации таа наводно си заминала од серијата поради тоа што не ја сакала брадата на султанот. 
Таа наводно одбивала да снима сцени со Сулејман велејќи: „Не можам веќе да ја поднесам неговата брада. Доста ми е! Две години ме гребе и иритира“!
Сепак брадата не била пресудна за актерката да ја напушти оваа актерска екипа, таа била лута и на продуцентите бидејќи добивала двојно помал хонорар од Сулејман. Актерката Мерјам Узерли која на нас ни е добро позната по својата улога на Хурем во серијата „Величенствениот&ld

loading...
Loading...