И Емина објави фотка на плажа- но, дали оваа слика е за на Фејсбук?

Дали оваа слика е за на Фејсбук?Емина како и сите познати реши да објави фотка од плажа.. Секако нејзините гради се во преден план..
Но, што се случува со нејзиното лице?

 
Ова не е прв пат таа на Фејсбук да објави слика на која е без грам шминка… Па често тие слики не се позитивно прифатени од фановите.
 
 

Објава by Emina Jahovic.
Емина како и сите познати реши да објави фотка од плажа.. Секако нејзините гради се во преден план..
Но, што се случува со нејзиното лице?

Пронајдете не на следниве мрежи: