И Калиопи му пречи на Боки 13

Loading...

Контроверзниот Боки 13, неможе да седи мирен. Овој пат предизвикан од Калиопи, тој започнува борба со поп „предивата“ – како што тој ја нарекува во неговиот фејсбук статус.
Погледнете за што се работи!
Контроверзниот Боки 13, неможе да седи мирен. Овој пат предизвикан од Калиопи, тој започнува борба со поп „преди

loading...
Loading...