И камен би ЗАПЛАКАЛ по она што Аца Лукас ѝ го кажал на ќерката на покоен пејач!

Досега не се памети настап во „Ѕвездите на Гранд“ кој предизвика толку солзи и коментари како оној по претставувањето на Сандра Решиќ, ќерка на покојниот пејач Нино Решиќ.Во студиото ретко кој можеше да ги скрие солзите, а емотивниот коментар на Аца Лукас ги растопи и најтврдите срца.
Аца инсистираше прв да го искоментира нејзиниот настап:
„Таа 93-та бев дете… добро, не бев, но како да бев. Постоеше еден пејач кој тогаш беше врв на врвовите и велев дека би сакал некогаш во животот да направам како што тој направи тогаш. Се викаше Нино! Скоро се расплакав… Не знам дали знаете, но ова е ќерка на една од нашите најголеми ѕвезди. Немам ниту една друга причина било што друго да ти речам, туку само да се поклонам на тебе и татко ти“ – рекол Лукас и ги расплакал присутните.Во студиото ретко кој можеше да ги скрие солзите, а емотивниот коментар на Аца Лукас ги растопи и најтврдите срца.
Аца инсистираше прв да г

Пронајдете не на следниве мрежи: